FaceBook
Instagram
Mail

Vilken dag!!

22:34:24
Den började fint, vi åkte in till stan för att möta två av mammorna från FL(familjeliv.se) och deras små pojkar!
Stackars Benji hade gjort ett dyk ifrån sängen imorse..

Efter fikan så gick jag och hälsa på min faster som jobbar inne i nordstan på gyllene ting!
Där täffar jag även en gammal klasskompis från gymnasiet som har en jätte söt flicka som heter Gabriella och är 2 år.. Vi stod och prata, men Gabbi ville ju röra på sig så jag sa att vi kunde gå runt lite.

När vi kommer utanför MQ och UrochPenn (man måste vara göteborgare för att fatta) ser jag att Hiwan håller på att köra på en liten flickas väska så jag tar upp den och hänger den på hennes arm så hon kan leka med sin docka! Flickan är mellan 1,5-3 år, efter jag har hängt väskan på henne går hon bara, men jag ser ingen vuxen så jag följer efter henne (och tappar bort Gabbi och Hiwan) och hon går först mot mitten av femman ,men sen fortsätter hon upp mot utgången! Jag följer efter och frågar vart hennes mamma är men hon bara fortsätter gå (hon är inte ledsen eller nått) tror inte att hon förstod va jag sa och jag såg att hon kom från ett land där man pratar arabiska, så jag ber ett gäng killar prata med henne, men hon bara går förbi och bryr sig inte om dom, vid detta laget darrar jag i hela kroppen! En tjej som hade sett mig fråga killarna om hjälp kom till mig och fråga om inte en kvinna längre bort med vit jacka va hennes mamma, men det hade jag redan fattat att det inte va så jag körde vagnen framför flickan så jag blockade henne, sen bar jag upp henne och frågade efter hennes namn och mamma, inget svar så jag bestämde att gå tillbaka och den andra tjejen haka på, Vi bestämde att hon skulle gå till informationen och jag tillbaka till MQ, När jag är framme vid ingången till MQ ser jag en kvinna med telefon i handen och tårar i ögonen springa mot mig. Herregud, hon pussade mig på kinderna och kramade sin dotter och det kom folk från alla håll, hela familjen hade ju letat.. Och dom tackade och kramades..

Efteråt va jag så skakig och jag är fortfarande nära på att börja gråta när jag skriver om det! För jag tänkte tanken att det kunde varit Evelina som kom bort, fy i denna sjuka värld bland pedofiler, kidnappare, mördare ja allt! USCH jag är så glad att jag följde efter henne. Det positiva är väl att antingen kommer den lilla flickan ALDRIG mer få följa med till stan elelr så kommer hon få sitta i vagn till hon blir 15 ;-) SKämt å sido...

Efter det så tyckte jag att jag va värd lite shopping så det gjorde jag, mest till Evelina och faktiskt en skjorta till min babe!

NU har jag sån huvudvärk att jag går och lägger mig!
Mor och dotter!

Kram på er alla, låt oss hoppas på en lugnare dag imorn!

En vanlig dag!

17:34:26

Både jag och Evelina är fortfarande lite snuviga så jag bestämde att vi tar det lugnt idag. Tyvärr ingen MRL (gruppträning MageRumpaLår) för mig idag så jag ställde mig på min prbi!! Bästa köp detta året, till mig själv alltså! elelr ja Zoran köpte den till mig annars ahde jag väl aldrig gått på den...

Gick till affären, där träffade vi Annelie (min pappas fru) så vi tog sällskap hem! Stackarn hon mådde inte så bra, hoppas hon blir bättre snart!

Jag gjorde Chili con carne till middag, den blev RIKTIGT god, mums!!!

Nääe nu ska jag gå ochbada Evelina och sen ska jag baka en god kladdkaka till Zoran!!!

Evelina nybadad och fin i sin nya pyjamas!
Crazzzyyy ungeGlad i sin fina pyjamas!

Kram på er


Vinst!

10:20:06

Jag och Zoran spelar Bingolotto varje söndag och har hållt på sen dagen innna jul förra året, då vi vann 1000kr mat! Och i vanlig ordning ahde vi ju köpt lotterna och vid 22:00 igår slår Zoran på 4:an och där är Binglotto i full rulle!!! SÅ den missa man ju, men vi vann inget ändå! SKITLOTT!!

Men jag köpte även varsitt vanligt skraplottspaket till mig och Zoran och han vann 50kr och jag vann 30kr så när Evelina vaknar ska vi gå till affären och köpa nya!!

Fint väder idag dessutom, man får passa på och njuta av det då för man vet ju aldrig när det kommer igen.. Sveige är ju lite snålt på fint väder!!

Kram på er!


Hmm..

21:23:48
Imorse gick jag till affären själv, Zoran va kvar hemma med Evelina, då kommer jag på att det är första gången jag går till affären själv sen Evelina föddes!!!!!! Helt sjukt egentligen haha. Samtidigt som det inte gör mig nått för hon är så snäll så hon stör inte PLUS att jag saknade att kunna lägga varorna under vagnen. Har blivit lite bortskämd med det.

Idag var vi hos Baba och Deda (farmor och farfar). Dom var så glada över att få träffa sin lilla diamant.

Nää nu ska jag passa på att umgås med min karl haha han ska faktiskt jobba imorn, BLÄÄÄ!!!

Trollet har somnat i pappas knä!! Såå vackert och oskyldigt!
Evelina har somnat när pappa gav flaska!!

Kraam på er

Sjuk igen!

08:39:50
Inte jag, men  Evelina! Stackars min lilla tös.. Hon hade 37,5 nu på morgonen så hon fick ingen panodil, hon e ju glad och leker ändå, vi suger även ut snoret med en slang som kallas näsfrida. Det går och köpa i nästan vilken barnaffär som helst, det är ett hjälpmedel som gör att du "snyter" barnet! Ett av våra bästa köp!!!

Ska till Allum i Partille idag och köpa kläder till Zorans kusin i Jugge som har fått en till liten pojke.. Ognien heter han och hans storebror heter Komnen. Zorans föräldrar ska åka ner och hälsa på och då får man ju självklart passa på att köpa grejer till dom små!

Gjorde ett test nu på morgonen! Hittade det via min bästa väns blogg (även Evelinas gudmor) natitas.blogg.se. ( Mycket intressant blogg!! LÄSVÄRD!!) Här är mitt resultat http://se.41q.com/typ.41q?p=14577455


Kram på er!

Vilket väder!

16:28:32
Helt underbart!! Man får helt ny energi av detta vackra väder.. och ny energi behövs nu när man har varit sjuk..
Satt på Bergsjökrogs uteservering och njöt i solen tillsammans med Evelina och Panilla, idag hade lille Kelian varit 7 månader. Lill skiten♥.

Evelinas näsa rinner lite idag HOPPAS HOPPAS att det bara är lite snuva och att förkylningen inte är tillbaks...

IDAG ska jag dessutom baka kaka till min granne och idag skajag verkligen det för jag måste gå tillbaka med hennes tallrik :-) Måste säga att när man håller sockerfri diet så är det väldigt bra att baka tycker jag.. Blir inte alls sugen på samma sätt tycker jag..

Nääe nu ska jag kolla på hus med Zoran som kom hem tidigt idag!! Älskar när han gör det!!
Mina tuffa troll hahahaha
Kram på er

Jaha...

22:02:29
Idag hände det som jag har fasat för ända sedan Evelina föddes, hon ramlad av våran säng! Jag vände mig bort i några sekunder och DUNS!!! så va det klart. Fy säger jag bara, hon grät och jag grät, tur i oturen landade hon på rygg, tror det hade blivit värre tvärtom...
Ringde Zoran som va på jobbet inget svar, ringde mamma och som tur var svara och kugnade ner mig.. Man känner sig så dum, som världens sämsta mamma när sånt händer. Har gått och vart gråtfärdig hela kvällen så fort jag tänkt på det...
Men hur som helst är allt bra med Evelina, hon skrattar, klappar händerna och tjötar precis som vanligt! Nu sover hon så sött, med mig vakande över henne var 5:e minut!

Till lite mer roliga saker då. Var med min vännina Vanja i stan idag, har inte träffat henne på länge så det va riktigt kul att få umgås..
Köpte jätte fin dress till Evelina och en Pyjamas (fem myror är fler än fyra elefanter) OCH en Lära-gå-vagn!! Hon har inte riktigt fått in teknilen, men står gärna och suger på handtaget!!

Nu ska jag gå och mysa med Zoran..

Kram på er

Muffins!!!!

21:52:12
Choklad/hallon muffins
Först hackad choklad på!Guud så tjusigtSjälvklart måste man ha goda hallon på!!Färdigaaa!!!Färdiga att servera!!

Inte lite sugna nu va hahahhahaha



Kakan till grannen får vänta till imorn!! tur att hon inte visste att man skulle baka till henne, hade blivit lite pinsamt :-)

Fullspäckad dag!

19:58:52
Först skulle vi möta min morfar utanför Sahlgrenska sjukhuset kl 09:15 då vi skulle vara där halv 10 och jag hade bett Zoran att väcka mig kl 7, men det hade han helt missat så självklart vaknar vi inte försen halv 8 och får stressa som bara den.. Ingen frukost för min del :-(
Min älskade morfar

Väl inne hos läkaren blev både jag och morfar vansinniga, men fick hålla masken och försöka skälla på ett väldigt proffsigt sätt, är så trött på dessa läkare.. BLÄ!!

Men sen delade jag och morfar på oss och jag och Evelina gick och mötte några mammor och bebisar som vi har träffat genom familjeliv.se. Helt underbara människor, har haft sån tur att ha fått träffa dom, vi alla födde under samma månad (nästan alla iallafall)
Tyvärr va det ju så trevligt att jag glömde av att jag skulle shoppa lite innan jag skulle möta morfar o åka hem, men men.

Väl hemma gjorde jag middag till oss alla, gjorde ett recept på aborginer (stavas) som jag såg på rachel rays matshow, blev så där, inte riktigt min smak så nästa gång gör jagb så som jag vill istället :-)

Och min syster fyller 28 år idag GRATTIS Fatima!! Hoppas du har fått massa fint :-)
Min syster och Fiona

Nää nu ska jag vänta på att Zoran kommer hem med ägg så jag kan baka till våran snälla granne som kommer med soppor och bröd till oss!!
SJÄLVKLART ska jag baka muffins till lilla Zoran med! Får bli apelsiner till mig. Mmm va gott

Kram på er

Örebro!

22:46:26
Jo, det blev en resa till mamma :-)
Hon kunde ju inte stå emot frestelsen att få träffa sin lilla bubbla.. Jag tror och hoppas inte att jag har smittat någon av dom, speciellt inte mamma.. Stackarn hon har inte haft det lätt med alla förkylningar och andra krämpor, nu får vi hoppas att hon är på bättringsvägen!

Hur som helst har vi haft det jätte mysigt. På fredagen blev vi välkomnade med bakpotatis och mammas goa skagenröra *mums* Evelina var lite reserverad först men sen gjorde hon inte annat än och skratta och busa med sin mommo.

Lördagen gick fort för då träffa vi min kära syster och hennes 2 töser på stan och gick runt där och åt go kinamat. Fyndade fina kläder till Evelina !! Finns ju så många affärer som inte finns här... Väl hemma hos kära mor hade vi mys framför tv:n..
Men idag var det hemfärd, alltid lika ledsamt att åka ifrån sin mamma, man knyter ju ännu ett band när man själv får barn.. Man får helt enkelt göra det bästa av situationen.

♥TACK mamma♥
Så här glada blev dom över att få se varandra igen!!
Tobbes gamla stol fick hon sitta i =)

Tänkte att det kunde va kul och visa en annan fin bild på dom!
Mormor och Evelina maj-08

Just det båda bilresorna gick bra, men sista kvarten idag va inte rolig...
Och jag är på bättrings vägen, men nu verkar det som att Zoran är på G att bli dålig istället.. *suck*

Hoppas ni har haft en fin helg..
Kram på er

Förkyld!

09:28:02

Jepp, nu är man förkyld, näsan rinner och ont i hela kroppen, men inget halsont tack gode gud...

Igår kväll lämnade jag Johan hemma hos pappa, han tyckte nog det va skönt och träffa dom igen.. Klart att man saknr sin mamma och pappa..

Tänk den dagen jag och Zoran ska åka ifrån Evelina, usch gillar inte ens tanken på det, jag tror jag är en mamma som vill ha med mitt barn på allt.. Kanske har blivit så för att Evelina alltid har varit så lätt att ha att göra med.. Hmm Men tiden den går fort Känns som att det va igår vi låg på BB och jag avra Världens lyckligaste mamma =)

Inte ens ett dygn, kanske 8 timmar

7 månader

Nääe nu ska jag gå och städa i köket =) inte lust alls, men men det måste ju göras...
Ska nog gå en sväng till apoteket också och köpa dom nya strepcil jordgubb. (SKIT GOA)

Kram på er


God morgon...

08:13:34
Eller ja, inte så god för mig kanske, vaknade med halsont =( Inte alls kul, men men kamomill te med en vicks i gör susen ;--) Har inte ont nu iallafall.. Lilla Evelina sover fortfarande, typiskt när man själv är tvungen att gå upp kl 7!!!  Men men Johan måste ju till skolan...

Stackars Johan förresten, han ramlade och slog sig på väg till träningen igår och har skrapat upp hela knäskålen =( Usch såg inte trevligt ut, så jag la om såret och nu på morgonen skickade jag honom till skolsyster så hon får ta en titt på det.. Han är så dukitig, han ahr inte klagat någonting... 

Idag ska Johan få komma hem iallafall för Pappa och Annelie kommer hem från Turkiet idag, tur nu när jag börjar bli dålig...

Nää fick hem H&M katalogen igår så nu ska jag kolla vad jag kan fynda för samtidigt fick jag en check på 100 kr =) Helt otroligt va man handlar där ;-)

Kraaam på er ♥

Evelina sitter på morbror Johans axlar =)

Jaha...

17:12:40
Då har man en lugn stund medans Zoran har tagit Johan till fotbolls träning.. Skönt, och Evelina sover, hon sover 3-4 ggr på dagarna nu efter att hon hade sin första förkylning.. Mammas lilla snutta, det av inte alls kul att se henne så snorig, men hon lekte och va glad o det är ju det som spelar roll!

Jag och Zoran kollade lite på hemnet idag, vi har ju bestämt oss för att köpa hus i Partille området om 1-2-3 år men om vi får ser ett kap så tar vi det nog ;-) Många har sagt att men herregud om ni inte ska köpa på så länge är det väl ingen ide att leta nu, men det tycker jag är en självklarhet, man vill ju veta vad man kan få och absolut inte vill ha när det väl kommer till kritan!
Hursomhelst så "byggde" vi ett eget ååååååhhhh gud va sugen man blir på att bara köpa en tomt och sätta igång och skita i att spara så att man slipper topplån! men men den som väntar på nått gott....

Just det ang. Evelina så har hon i snart en vecka kunnat klappa händerna när man sjunger, speciellt om man sjunger klappa klappa händerna på serbiska  =) och så vinkar hon hejdå, mamas tös...

Nu vaknar trollet!
Klappa klappa händerna =)På Liseberg 13/9-08 Evelinas 7 månadersdag Hurra Hurra

Kram på er

Bvc-rapport

15:47:29

Längd: 73cm
Vikt: 10660g
Huvudomfång: 46,5cm

Bvc-tanten sa att allt är perfekt och att Evelina är en väldigt stor flicka :-)
 Toffsen =)

Nu är det dags att börja göra i ordning mat, för snart ska min lillebror Johan (som vi passat sen i onsdags) ha fotbollsmatch!! heja BIF !!!


Äntligen!!!!

09:11:02
NU ska jag äntligen börja blogga!!!

Hade egentligen tänkt börja med det precis när Evelina föddes, men det blev tyvärr inte så..
Här ska jag dela med mig av familjens vardag, vår familj består av Tata ♥Zoran♥ 26, Mama Emelie 21 och ♥Evelina♥ precis fyllda 7 månader!




>>Idag ska vi till bvc och mäta och väga Evelina, jag tror hon ligger mellan 10-11kg, men men får se vad det blir!
Kram så länge