FaceBook
Instagram
Mail

Dagens fika!

20:02:59
Vi blev rätt många faktiskt!
Husets ägare Maria, Jesper, Axel och Vidar (Tack för idag!) och sen vi gäster: Jag & Evi, Alex & Benji, Hanna & Molly, Linnèa & Annie och Alice & Vida!

Bilder från fikan!
Alex, Benji och MariaVidar!Hanna och MollyAxel, Alice, Linnèa och AnnieVida!Evi och VidarMolly!

Fy vilken dusch!

11:55:16
Får väl först och främst förklara att jag har en sån riktigt dålig gravid dag, då jag mår illa och allt smakar och luktar konstigt!

Så jag tyckte att shampoot luktade kattkiss, balsamet luktade tandkräm och duschcremen luktade turkisk honungsyoghurt!
Känner mig inte vidare ren och fräsch om man säger så!

Nu får vi väl bara hoppas att mina toast som grillas just nu smakar riktigt, måste få i mig nån lunch innan vi åker till Maria och Vidar!

Puss och kram♥

Good morning lovers

09:47:01
Idag tyckte Evi att det va morgon 06:10!! Vi va inte överens, men hon vann kampen.. Varför kämpa emot liksom??

Vi ska hem till Maria och Vidar sen och fika. Alex & Benji och Hanna & Molly kommer också, kommer inte ihåg ifall det av några fler,hmm!? Aja, det får ni veta sen isåfall! Måste ju ta kort också!

Har ju glömt skriva att Evelina inte har fått någon dagisplats, men hon står först i kön, SUCK!!! Det va ju så jag absolut inte ville ha det. Ville ju bli av med isen i magen, men istället får den ligga kvar för det "kan" ju komma ett brev närsomhelst som säger att hon fått en plats p.g.a att något barn har flyttat etc. Åh, blir tokig alltså. Då vet man ju inte om man ska börja separationsångesten eller inte, tröttsamt!

Aja, nu får jag börja göra mig iordning!

Tjing

Detta är även inlägg nr 400!!! Den ni!

Mmm så gott

17:38:27
Och bara 259 kcal/bit!! (Dock lika god som att det vore 1000 kcal/bit)
Vem kan motstå den??
PERFEKT!!
Pefektion

Jaha..

14:48:56
Vi åkte till Freeport, stod på parkeringen i dryga 10 minuter, sen åkte vi hem igen...
SÅ fort vi körde in i Kungsbacka så öppnade himlen sig, TYPISKT, det är alltid regn när vi ska till Freeport!

Inte lite blött, suck!

Såg knappt ut!

Tänkte ni kanske ville se en bild på mig och magen :-) jag ser dock lite chockad ut haha!
Jag idag!

Nu bakas det morotskaka! Bild på den sen!

Puss på er

Vi drar nu..

11:03:12
Ja, det blir en trip till Freeport! Skor till Evi och grejer till hallen är största prioritet!!

Evelina har sin FÖRSTA fläta idag! Mammas tös, så stor nu!
Flätan!

Heeej!

08:50:37
Idag blir det kanske en sväng till Freeport (för er som inte vet är det en märkes outlet lite utanför Göteborg). Ska kolla efter snygga skor till oss alla 3! Det är ytterligare än grej som är helt lovley med Zoran, HE LOVES SHOES!!! 

Men om vi åker beror båda på vädret och på hur Zoran mår sen igår morse har han känt sig krasslig och febrig! Hoppas det bara är vanlig förkylning och ingen S V I N I N F L U E N S A! Näe, det tror vi ju inte att det är, men det skulel vara så typiskt om han fick det, blä!!

Nu kaffe och mys!

Livet har sina goda stunder :-)

21:39:36
Min och Zorans myskväll har börjat och vi har precis ätit färdigt, så nu är det bara mys, mys och åter mys som står på menyn! Och kanske lite choklad också ;-)
Mys!
Gott!
Underbart!
Otroligt gott ALKOHOLFRITT vin ;-)
Dags att börja äta!!


♥Puss på er alla♥

Kusiner och shopping!

19:32:12

Efter att Evelina hade sovit middag gjorde vi oss iordning och åkte hem till Evelinas kusiner (eller sysslingar,pysslingar, och allt av det heter???). Vi skulle lämna tillbaka örontermometern vi fick låna när Evi hade feber!
Det va så skoj att se dom leka tillsammans, självklart tycker våran tös att Sandro 3 år är roligare än Maja som är lika gammal som henne själv! Men dom lekte så fint alla 3 iallafall!
-Bad faktiskt Zoran om ta kort, men han glömde, så JAG glömde inte att ta kort!!!

Sen åkte vi till Allum för lite shopping, det blev lite fynd och annat:

Nu:49:- / Då:149:-
Fynd #1 En tröja m. dragkedja till Evi
ShopaholicHmm, vart ska vi gå nu då??REA på Polarn och Pyret?? Då går vi dit!!
Nu:49:-st / Då:99:-st
Fynd #2&3: Linnen till mig från Gina tricot Blå/lila och turkos
288:- för alla 3
Mammalinne till mig, Jeans och strumpor till Evi

Det av dagens shopping det!

Ikväll ska ju jag coh Zoran ha myskväll!
Just nu står räkorna och drar sig!
Åh, va gott det ska bli!

Puss puss


Vet inte om jag kan..

07:46:33
..hålla mig ÄNDA tills imorn för att få reda på om Evelina fått någon dagisplats! Är ju spänd som bara den och vill att det släpper!

Idag är Zoran ledig!!! Och imorn också! Massa mys ska det bli hemma hos familjen Babunovic. Eller ja, hemma och hemma vi kanske myser ute, men huvudsaken är att vi myser och umgås!

Ikväll ska jag och Zoran ha egen myskväll med alkoholfritt vin, räkor och vitlöksbröd mm. Mmmm va gott det bli!!

Nu ska jag gå och göra kaffe till mig och min underbara man!

Släng dig i väggen..

21:54:33
....GI-metoden, Jag är gravid! Vilket betyder att jag är ledig från diet i 4 månader till så jag får äta efter kl. 19 på kvällen! (om jag vill)

Mitt kvällsmål! (eller ja, sena middag haha)
Korv och ägg
Uppslängt på ett bröd :-)

Puss på er

Hmm

21:05:35

Är det så???

Hörde på nyheterna igår att dom gjort en undersökning som visade att självmord/självmordsförsök mest begås av bisexuella kvinnor/tjejer?? Är det verkligen så??
Jag kan tänka mig att det stämmer!  

Det med självmord är något som jag bara inte kan förstå mig på, det går bara inte! Samtidigt som jag tycker att det är något modigt i det hela, alltså att vara beredd att göra slut på sitt liv, lämna alla nära och kära, bara släcka ljuset sådär! Ruskigt egentligen!

Ja, inte världens roligaste inlägg, men istället för att bolla det i min egen hjärna skrev jag det här! Det är ju ändå därför jag har en blogg, för att skriva ner tankar och känslor!

Jahopp, vad ska jag göra nu då?? Har en tvätt att hänga, men jag är så trött på tvätt nu så jag kan spy! Har tvättat 12 maskiner på 3 dagar och tycker inte att högen blir mindre, HUR ÄR DET MÖJLIGT????

Är hungrig dessutom, samtidigt som jag har kramper i magen p.g.a att jag ätit mjölkprodukter, men som vanligt får jag skylla mig själv!
(För er som inte vet har jag blivit laktosintolerant på äldre dar)

Nej, nu ska tummen ur!


090728

12:40:17
Sådär, nu har jag haft ett litet träningspass på min Orbi, så nu ska jag hoppa in i dusch!
Sen får vi la se om vi tar en trip in till stan, beror lite på när Evi vaknar!

Idag kommer Natalie och Cristian hem ifrån Venezuela! Kan nog räkna med att dom ser ut som pepparkakor dom små grisarna! Åh, va kul det ska bli att höra om resan!


Tisdag!

08:22:28
God morgon sweethearts!

Tisdag idag alltså! Hmmm, what to do?
Ska nog försöka boka upp en träff med lite mammor oh barn så Evi får leka lite!

Har tänkt på en grej! Alla barn som inte kan samtala med Evelina kallar hon för bebis. Försöker verkligen med att säga att det är ett barn eller pojke/flicka precis som hon, men NEJ hon är helt bestämd, kan dom inte kommunicera med henne är dom bebisar, suck! Aja får la fortsätta rätta henne!

Känner ett sånt shoppingsug idag (gör man väl varje dag), mer än vanligt alltså, typ abstinens! Hmm, sånt kan sluta rätt illa haha!

Nu är det dags för kaffe och frukost!
Och självklart den goda supen med blutsaft! (Höjer järnvärdet)


Effektiv!!

21:34:41
NU ahr Beck börjar så jag måste springa till TV:n, men ville bara skriva att jag känner mig otroligt effektiv just nu!
För jag har nämligen sorterat, tagit kort och dessutom lagt ut Evelinas strl 74-80 kläder på tradera! Hon hade det förra sommaren liksom, så äntligen fick jag tummen ur!!!

Puss på er

Mys hos Hanna!

17:02:08

Ringde om Evelinas dagisplats och hon kunde inte säga mycket då hon kom tillbaka från semestern idag! Men hon sa att på torsdag skulle hon ha fixat det mesta och att jag skulle ringa då för klarare besked, så nu är det bara att vänta och se! Tack alla ni som hållt tummarna för vår skull ♥ Gör det gärna ett tag till ;-)

Idag blev vi hembjudna till Hanna, Andre och Molly på fika! Maria och Vidar kom också!
Så snällt att dom bjöd hem oss nu när det va så tråkigt väder! Tack verkligen! Vi hade klättrat på väggarna här hemma annars!!

Full fart var det på Vidar!Cooling Molly ville ha sin mössa på sig!
Blivande storasyster EvelinaVuxna kan också leka =)
Kul!



Tack för idag snälla ni!


Håll tummarna nu!

08:52:16
Ska ringa köassistenten och höra ifall Evelina fått någon dagisplats! SÅ håll tummarna för att hon fått en plats! Inte för att det är någon panik egentligen för om jag hinner börja jobba så kan Zoran vara hemma, han har ju sina pappadagar kvar, men jag tror att våran lilla tös hade ÄLSKAT dagis!

Nu står hon här brevid och dansar och SJUNGER till denna:

090726

20:11:44
Jag blir tokig på den här sidan!! Man kan inte svara på kommentarer eller någonting! Så himla dåligt alltså!!!! TRÖTTSAMT!!!


Ska passa på att uppdatera lite i Evelinas -Mina första år-bok!

Tjing

Är den verkligen slut??

08:44:20

Sommaren alltså?! Var det dom 2 veckorna som vi svenskar skulle få?? 2 ynka små veckor med varmt och sol! SKRÄMMANDE! Hoppas på att augusti blir fin, hoppas hoppas.. För inte kan den väl vara slut än? Eller??

Idag ska jag vinna en auktion på tradera! Eller ja, jag hoppas ju på att jag ska vinna! Vad det är och om jag vann eller inte skriver jag sen! Vill ju inte ha fler konkurenter ;-) haha

Näe, nu ska jag göra kaffe och äta lite god frukost, pappa kom ju med massa goda bröd igår, ciabatta(stavas?) bl.a, mums!! Lite bortskämd  blir man som bagarbarn!

Hej så länge


v.21

08:38:29

fetal development at 21 weeksVecka 21: 26 jul - 1 aug 2009


Mina tankar: Tycker det är mysigt att känna 2:an så tydligt och börjar väl mer och mer inse att jag verkligen snart har 2(!) barn! Dock "skrämmer" tanken mig lite fortfarande.. Dubbel kärlek, dubbel oro mm., ja,  ni fattar!
Det nästan bästa av allt är att 2:an kommer få VÄRLDENS BÄSTA STORASYSTER OCH LEKKAMRAT iallafall! Tror Evelina kommer att vara stoltare än en tupp :-)

Kroppen: Vissa kvinnor får vattenansamlingar under den senare delen av trimestern. Det kan man avhjälpa genom att dricka mycket, på så sätt rensas kroppen från slaggprodukter. Halsbränna och sura uppstötningar är också ganska vanligt, undvik fet eller starkt kryddad mat. Mindre mål och mineralvatten kan lindra. På apoteket finns det tabletter och flytande medicin som neutraliserar magsyran.

Fostret: Nu överförs antikroppar från mammans blod till fostrets för att skydda det vid födseln. Fostret har nu alla sina kroppsdelar på plats och ligger och samlar på sig mer fett som näringsreserv. Hjärnan har i stort sett fått alla sina nervceller. Nervcellerna utvecklas framför allt under veckorna 10-20. Detta är en extra känslig tid, men efter det är risken för hjärnskada mycket liten. Barnet är fortfarande väldigt outvecklat och skulle inte kunna överleva utanför din mage.

(Info taget från Familjeliv.se och bild från babycenter.com)