FaceBook
Instagram
Mail

Sov gott mormor ♡

08:36:49
God morgon ♡
 
Igårkväll kl.19:39 tog mormor Lizzy sitt sista andetag. Jag och mamma var med henne och smekte hennes kinder och pratade med henne så att hon skulle slappna av tills hon tillslut somnade in smärtfritt och stilla. 
 
Sov gott nu lilla mormor! Du tog emot både mig och mamma när vi föddes och nu var vi med dig när du dog. 
Livets cirkel ♡
Tack för alla goa skratt, roliga berättelser om ditt händelserika liv och för alla mysiga stunder vi haft ♡
Vi älskar dig!
 
 

I en bubbla!

07:26:20
God morgon!
 
Tack för alla fina hälsningar ni har lämnat till oss ♥
Inatt har jag sovit här hemma. Zoran måste jobba och då är det ju jag som har hämtning och lämning, även jag måste PTjobba. Så inatt är det mamma som har sovit över själv hos mormor och hon har inte ringt mig ännu så då är väl läget som igårkväll när jag åkte hem därifrån. I eftermiddag ska jag och barnen hämta mamma så hon får duscha och äta mat hos oss. Vi gjorde samma igår, åkte hem och åt med Zoran och barnen.
Man lever liksom i en liten bubbla just nu och det mesta handlar just om att pussla så att barnen och mormor har det så bra som möjligt.
 
En bild från 2010 på mig, mamma och mormor ♥
 
Ha en fin onsdag allihop!
Puss
 

Vaknatt vid mormors sida!

07:16:01
God morgon !
 
Igår eftermiddag kom min mamma hit till Göteborg. Min mormor har inte ätit på flera dagar och hon dricker nästan inget heller så nu är det timmar kvar. 
Inatt har vi vakat vid mormors sida min mamma och jag. Hennes gamla trötta kropp orkar inte mer och när man har 6 barn och hur många barnbarn som helst så ska man inte behöva dö ensam eller med en främling sittandes bredvid som får betalt för att sitta här.
Visst är det sorgligt att sitta här och invänta mormors bortgång, men samtidigt en lättnad att hon snart är fri från sina bojor av sjukdom och smärta.
Det som känns mest jobbigt för mig är att veta att det är min mammas lilla mamma som ligger här och att hon snart är utan henne. 
Jag blir tom i kroppen av bara tanken på att min mamma en dag kanske inte finns mer och här sitter hon och väntar på ett sista andetag från sin.
Därför vill jag inte heller att min mamma ska behöva göra detta själv. 
 
Vi har varvat hela natten mellan att sitta i en fåtölj bredvid mormor och hennes rullstol och nu har vi träsmak i röva kan jag säga. Så vi vågar oss nog ut på en morgonpw medans personalen gör iordning mormors morgonhygien. Vi måste röra på oss.
 
Puss

Nystart!

08:42:00
Good morning sunshine ♡
 Jag kör cardio här hemma innan 8 timmar PTjobb! 
 
Ny vecka och nya utmaningar. Utmanar du dig själv? Jag tror det är superviktigt att göra det nämligen. Det blir ju ganska trist och lamt att bara nöta på i gamla spår. Det behöver inte vara något stort. Det kan vara allt från att laga minst 2 helt nya maträtter, testa en träningskort man aldrig utövat förut, fråga ut någon på dejt, pw på lunchrasten osv. Ja, precis vad som helst egentligen. Inget för svårt eller komplicerat utan rimliga utmaningar. 
Vill du köra igång veckans utmaning? Säg gärna vad din är!
Min utmaning denna vecka är att slå personbästa i trappmaskinen på gymmet. Över 600kcal på under 40 minuter.
Det ligger fortfarande snö här uppe hos oss! 
 
PUSS

Och så var det dags igen!

18:12:00
Hjälp!
 
Nu är det vitt här uppe på bergstoppen! Det som försvann så fint imorse. 24 April! Näe, jag säger som rumpnissarna i Ronja Rövardotter. -"Du skulle ha kommit förr!". Det är liksom försent nu. Nu är det dags för vårjackor, keps och sneakers. Grillpremiärer och drakflygning.
 
TYPISKT, när vi just i år har varit duktiga och satt sommardäck i tid på bilen också...
 
Har ni snö hos er?
Puss

Men vilken underbar vinst!

14:27:00
Kommer ni ihåg att jag vann en spa-vistelse på SocialU's Social Media mässa nere i Malmö?
I veckan kom det fina kuvertet med presentkortet med posten. Då fick jag veta att det var en vistelse för 2 personer på Lilla Art Garden Spa. Väldigt trevligt!
 
Men då hade jag ingen aning om vad som ingick i det. NU vet jag och hjälp vad lyxigt! Dags att boka upp en barnvakt minsann!
 
◊ En övernattning med vår stora frukostbuffé. 
◊ Fri tillgång till Art Garden Spa  med dess utbud av bad, bastur och aktivitetspass.
◊ På kvällen serveras ni en 3-rätters middag i vår restaurang
Lån av skön badrock och tofflor.
 
Har ni varit där någongång?
PUSS

Lite oväntat kanske..

08:23:59
God morgon!
 
Idag var dagen då jag skulle få sovmorgon.  Det har jag i princip krävt. Och det fick jag ju då så klart. Sovmorgon för mig är inte att sova halva dagen, utan att det är att inte behöva ställa klockan och inte bli väckt av man och barn utan få vakna av mig själv. 
 
Kl: 22:30 gick jag och la mig igår och vaknade av mig själv kl:07:18 precis innan porttelefon ringde. När jag frågade Zoran vem som ringt på då sa han att det var barnen. Jag undrade så klart vad dom gjorde ute vid den tiden och när han svarade mig fick jag en liten chock. -"Dom ville smaka på dom stora snöflingorna!" 
Hjälp! Jag gick upp 07:50 och då såg det ut så här på gatan där vi bor.
 
Nu har solen tittat fram mellan molnen och snön smälter lika fort som den kommit. Dom stackars vårfåglarna ser lika förvirrade ut som vi, haha!
 
Nu blir det kaffe innan jag sticker iväg till gymmet!
Puss

När oro blir ilska!

09:26:25
God morgon!
 
Inatt drömde jag så klart helt sjuka drömmar efter att ha läst terroristen mot semesterorter i Spanien och Frankrike. Ungarna grävde fram minor och blev kidnappade osv. Hemskt!
 
http://www.svt.se/nyheter/utrikes/uppgifter-is-planerar-sjalvmordsattacker-mot-strander?cmpid=del%3Apd%3Any%3A20160421%3Auppgifter-is-planerar-sjalvmordsattacker-mot-strander%3Anyh
 
Men oron går mer och mer över i ren ilska! Det är helt sanslöst att detta får pågå. Att dom sinnessjuka människorna får sätta skräck i oss dagligen. Mörda, tillfångata och tortera oskyldiga människor medans omvärlden tittar på och makthavarna klappar varandra på axlarna och skålar över sina framgångar och bedrifter. SVIN! Dom är inte ett dugg bättre än terroristerna, nästan värre då dom har möjligheterna att få slut på skiten men låter det pågå. Usch!
Gran Canaria 2015 ♡
 
Nu ska jag få ur min frustration på mina stackars PTklienters muskler!!
Puss
 

Orka!

21:50:42
Läste precis på SVT att Jihadister planerar att skjuta med automatgevär och gräva ner bomber under solstolar på turistorter i södra Europa. Främst Frankrike och Spanien... suck! Vi får väl se om det blir någon solsemester för oss...
 
 
 Jag är på väg att gå och lägga mig nu. Jag är helt slut efter att ha varit igång sen 6 imorse.
Imorn är det fredag och massa PTklienter ska tränas och vi har utvecklingssamtal med Evelina ♡
Bild från imorse efter ett tufft cardiopass!
 
Puss och godnatt!

Mitt i.

07:02:00
 Mitt i veckan och mitt i livet!
 
Jobbar på båda jobben idag, men börjar med kommunalt. Ska dessutom ha lönsammare och jag ska kräva vad mitt jobb är värt! Man måste strida för sin sak. Det sköna med att vara egen företagare är ju att man vet vad man är värd och tar betalt efter det.
På vägen framåt är det också viktigt att stanna upp och njuta av vad man har.
 
MIN RIKEDOM ÄR MINA BARN, RESTEN ÄR BONUS♡
 
Mysigt med min första och största tjeja nu imorse ♡
Puss

We're going to......

17:10:00
Woop woop!
 
Ändrade planer! Ni kommer kanske ihåg att vi skulle åka till Cypern nu i början på Maj.
Så blir det inte.Det känns helt enkelt helt fel att åka österut nu när folk flyr därifrån. Och med tanke på att Cypern ligger omringat av både Turkiet och Syrien så känns det helt moraliskt fel bara och väldigt konstigt att ta barnen dit!
 
Men vi är så värda en ordentlig semester så vi har bokat en All-inclusive resa med Bamseklubb och hela kitet till Alcudia Pins på Mallorca. Vi åker på Norges nationaldag den 17 Maj och min mamma följer med oss. Det ska bli så gött att komma iväg och nu när vi valt att dra på semester i väst känns det så mycket roligare.
 
Bara 29 dagar kvar!!!
 
Ser väl inte helt fel ut va?
Har ni varit där, ge gärna tips isåfall?
Puss

Hej v.16!

09:48:00
God morgon ♡
 
En ganska så bloggfattig helg. Mycket jobb  och besök hos min mormor och även farmor. Och kvalitetstid med min man på kvällarna ♡
 
Imorse vaknade och var helt IGEN svullen i ansiktet och i luftvägarna. Pollen-deluxe. Och jag som skulle köra intervaller ute.. Bara att glömma alltså och plocka fram Orbitreken och köra ett cardiopass hemma.
 
Nu är jag på väg till sran för en dagen PTklienter och ett lunchbesök på Allékliniken. Jag längtar!
 
Svettig och pollensvullen med menfonnar på hela hakan, men taggad inför veckans utmaningar ♧
 
Ha en fin måndag hörni ♡☆♡

Tro det eller ej, men jag vann!!

06:57:36
God morgon!
 
Började jobba kommunalt igår kl.16-22 och nu är jag uppe med tuppen för att gå dit igen. Även imorn jobbar jag kommunalt.
 
Så beskedet om att jag vunnit presentkort på Arken SPA kom verkligen i rätt tid.
På Social Media Mässan som SocialU arrangerade så kunde man vara med och instagramtävla om en vistelse på SPA:t genom att klä ut sig i roliga prylar från Buttericks. Och det gjorde jag och till min stora glädje vann jag.
 
Det är precis vad jag behöver, men aldrig tar mig tid till så det är ju helt perfekt att jag nu har en verklig anledning till att gå på SPA. Det får bli en mysig dag för mig och min man ♥
 
 
Hoppas ni får en härlig lördag!
Puss

Hudvård och kosttillskott

22:18:59
God kväll!
 
Och så var torsdagen snart slut. Dagarna susar förbi och jag hinner knappt med. Däremot var jag tvungen att hinna med ett besök på Allékliniken på lunchen då både min dagkräm och tvättkräm nästan är helt slut. Alltså jag är så nöjd med exuviance-produkterna. Min hur är babylen och känns renare än någonsin. Medans jag var där bokade jag in en ansiktsbehandling på måndag vid lunch. Perfekt att kliniken ligger så nära gymmet.
 
 
Och så var det dags för n beställning hos fitnessguru.se och denna gången beställde jag förutom proteinpulver och amino en ny smart-flaska. Den är lite smalare än dom andra jag har och den var på REA så why not?
Senast måndag har jag det hemma vilket är tur då mitt amino är helt slut.
 
Nej, nu ska jag gå och lägga mig.
Puss och godnatt ♥

Min snygga rumpa!

11:15:00
God morgon ♡ 
Eller kanske lunch..?!
 
Okej Rubriken då! "Min snygga rumpa". Så får man nästan inte skriva utan att behöva sätta på sig dumstruten efteråt och gömma sig i ett hörn.
 
Men nu är det faktiskt så att jag tycker att den är snygg och jag har fått slita hårt och tungt för att få den som jag vill ha den. Jag har nämligen ingen rumpa egentligen. Jag var inte helt platt, men långt ifrån en putande rumpa. Och nu menar jag inte att plattare rumpor är fula eller mindre fina, men jag trivdes inte med den jag föddes med och la manken till och fixade till det. Inga konstiga ingrepp utan denna är skapad på gymmet och innehåller i princip bara muskler och jag är sjukt stolt över mig själv. Det får man också vara.
Samma gäller mina muskulösa ben som utan hård träning hade sett ut som små spagettiben. Jag gillar kurvor helt enkelt och det fick jag inte genetiskt, tyvärr! 
Men nu har jag det, med råge 
 
☆Alla behöver mål och att ha en snygg fyllig rumpa och muskulösa ben är två av mina☆
 
Så nu när jag har varit mallig och direkt osvensk genom att skryta om mig själv ska jag njuta av en god frunch innan jag fortsätter jobba.
 
Haters gonna hate no matter What you do, so just do it!
Puss 

Jag städar och har ändå tid för mina barn

18:48:41
Halvdag + städdag!
 
Okej!
 
Har aldrig riktigt fattat grejen med att skylla över beslutet att anlita städhjälp på att få mer tid med barnen? What? Säg som det är istället att man varken gillar eller orkar städa! Ärligt och trovärdigt!
Det tar på sin höjd 2 timmar att storstäda en normalstor lägenhet /villa. 1 timma extra om man ska putsa fönster.
Låt oss då säga att det är normalt att storstäda 1 gång i veckan och putsa fönster var tredje månad. Inte så mycket tid då va?
Garanterat håller man telefonen i handen mer än sammanlagt 2 timmar på en vecka medans man umgås med sina barn så där är det redan knäckt liksom.
 
Jag säger inte att det är fel att anlita städhjälp, önskar själv att jag inte hade både bacillskräck och kontrollbehov för då hade vi UTAN tvekan haft städhjälp emellanåt. Vad jag menar att jag tycker det är helt galet att påstå att man har städhjälp för att få mer tid med barnen. Alternativen är att låta barnen vara med och städa så dom lär sig hur man gör eller städa när barnen sover så är problemet löst liksom ♡
 
Nu ska jag fixa kvällsmat och läsa saga för mina tre små troll som hjälpt mig städa här hemma idag.
 
Så här ser det ut i några sekunder efter att jag städat klart. Sen är allt som vanligt igen, en enda röra!
 
Puss

Woop Woop I did it!!

17:58:36
Oh yes! Jag klarade det, äntligen! Efter misslyckade försök när jag haft chansen förut så lyckades jag äntligen idag. Jag drog ut en tand med tråd på Laura. "PLOPP" sa det så studtsa tand nr.2 genom hela vardagsrummet. 
 
Modiga tjejen som inte bangar för något, gör mig dock orolig inför tonåren haha ♡
 
Jag fullkomligt älskade att ha lösa tänder när jag var barn och blir helt till mig så fort tjejerna kommer och säger att dom har en lös tand. 
Bäst att tandfen kolla om hon har guldpeng att avvara inatt.
 
Puss

Social Media Mässa och Bankett

07:39:00
Nu kan jag snabbt lägga ut alla foton från helgen! Länkar får jag ta senare allt eftersom!
 
 
Foton nedan↓ av Simon Walles
 
Arrangörerna Emelie och Camilla
 
Banketten med god mat och fina människor
 

Back To Reality

14:50:44
Hej hopp!
 
Jag kom hem med tåget igår. Fortfarande alkoholpåverkad när jag vaknade haha, stackars kille som satt bredvid mig på tåget haha!  Jag har laddat över bilder ifrån Social Media Mässan till datorn och tänkte försöka publicera dom ikväll. 
 
Mysigt att komma hem till mina troll ♡ Vi tog långpromenad, handlade och lekte på zebralekplatsen.
 
Just nu jobbar jag kommunalt och ikväll är det både föräldraråd och föräldramöte. Får se vad jag hinner med helt enkelt .
Idag är jag pigg jämnfört med igår.
 
Tur man är ung och vältränad när man möts av denna lappen och ska upp och ner till och från våning 10 ett par vändor!
 
Puss

Hej ifrån Malmö!

14:59:00
Woop Woop!  Jag kom fram till ett soligt Malmö.
Satt bredvid en trevlig man ifrån Irland på tåget så resan gick fort. Jag tycker det är ganska tradigt att åka tåg annars.
 
Väl på hotellet Scandic Kramer träffade jag min bloggvän Johanna. Vi har inte setts sen jag var uppe på Fitnessfestivalen i höstas. 
 
Vi promenerade tillsammans bort till Slagthuset och Social Media Mässan. Väl här har jag träffat så många godingar och bloggkollegor som jag träffat innan. Mysigt!
 
Även en doulakollega ♡ StinaLee heter hon.
 
Nu ska jag mingla vidare.
Puss